Куди варто потрапити в Цюриху

Цюрих - місто, яке повністю передає дух Швейцарії. Він спокійний, атмосферний і старовинний, але при цьому дуже сучасний. Хоча часто його називають серцем країни - це не столиця, бо у Швейцарії її, насправді, немає!

Куди варто потрапити в Цюриху:

Ринок місцевих продуктів VIADUKT

На ньому швейцарські фермери продають усе органічне і домашнє. Тут ти знайдеш найкращі сири, ковбаси, шоколад і каву.

Пагорб Лінденхоф

Якщо хочеш побачити найкрасивіший краєвид на місто - тобі сюди. Потрібно перейти на ліву сторону річки Ліммат і піднятися вгору. Але підйом цього вартий!

Блошиний ринок FLOHMARKT KANZLEI

Тут можна знайти усе - від взуття до друкарської машинки. Але працює ринок тільки у суботу з 7:20 до 16:00.

Оглядовий майданчик церкви Гроссмюнстер

Це одна із найвизначніших пам яток Цюриха. Церква висотою 60 метрів, а шлях нагору складає 187 сходинок. А нагорі відкривається краєвид на місто й озеро.

Прогулянка на човні по озеру Цюрих

Човен відходить кожні 30 хвилин від причалу Zürich Bürkliplatz, а екскурсія триває 1,5 години. У зимовий час купити квиток можна в квитковому автоматі громадського транспорту і на борту човна. А в літній - ще в тікет-офісі і туристичних центрах.

Закупитися швейцарським шоколадом і сиром

Кажуть, це справжній наркотик! Не шкодуйте грошей, щоби спробувати чашечку кави і обов язково купити місцевого шоколаду або круасан. Самі швейцарці кажуть, що цей круасан відрізняється від звичайних. Мовляв, масло не солоне, і джем-то швейцарський! Варто перевірити самим!

Хочеш до Швейцарії з нами? Тоді читай про тур Альпами і реєструйся на сайті: https://styk.com.ua/tour/tur_po_avstriyskim_ta_shveytsarskim_alpam_lihtenshteyn_tsyurih_zaltsburg_galshtat_budapesht

Красу Цюриха зняла Наталі LivingInTravels.

10 Лютого 2019