ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ

Політика конфіденційності

Ця Політика охоплює як нашу діяльність в мережі Інтернет, так і поза його межами, включаючи Персональні Дані, які ми збираємо за допомогою різноманітних каналів, таких як веб-сайти, соціальні мережі, службу взаємодії зі споживачами та різні заходи. Зауважте, що ми можемо збирати Персональні Дані з різних джерел (веб-сайти, рекламні заходи та події). Враховуючи це, ми об'єднуємо Персональні дані, які спочатку були зібрані різними способами.

Якщо Ви не надаєте нам необхідні Персональні Дані (ми повідомимо вам, коли це відбудеться, наприклад, зазначаючи цю інформацію в реєстраційних формах), ми не зможемо надати Вам Наші товари та/або послуги, для надання яких вони необхідні. Ця Політика може час від часу змінюватися

При використанні користувачем сервісів Сайту Компанією здійснюється обробка даних користувача, а саме:

Компанія збирає тільки ті персональні дані (наприклад, Ваше ім'я і прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать і т.д.), які свідомо і добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки. При відвідуванні Сайту фіксуються всі входи до системи. Інші відомості по трафіку користувача не обробляються і не зберігаються.

Звертаємо Вашу увагу: Компанія обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідного виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується необов'язкова до надання інформація, користувача буде повідомлено в момент збору такої інформації.

Компанія не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання в скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»). Компанія збирає дані про статистику відвідування Сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

ВИКОРИСТАННЯ ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Згідно з чинним законодавством, ми будемо використовувати Ваші Персональні Дані впродовж проміжку часу, необхідного для досягнення цілей, для яких були зібрані Ваші Персональні Дані, або для дотримання чинного законодавства.

ЗБЕРІГАННЯ ТА/АБО ПЕРЕДАЧА ВАШИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ми вживаємо відповідних заходів (наведені нижче) для забезпечення конфіденційності та безпечного зберігання Ваших Персональних Даних. Зауважте однак, що ці заходи захисту не застосовуються до інформації, яку Ви вирішили зробити публічною, шляхом опублікування в соціальних мережах.

Що Ми очікуємо від Вас.

Важливо, щоб Ви також сприяли безпечному зберіганню Ваших Персональних Даних. При реєстрації облікового запису в мережі Інтернет, будь-ласка, переконайтеся, що ви вибрали пароль, який буде важко відгадати іншим і ніколи його нікому не повідомляйте. Ви відповідальні за конфіденційне зберігання Вашого пароля та будь-яке використання Вашого облікового запису. Якщо Ви використовуєте загальнодоступний або чужий комп'ютер, ніколи не обирайте функцію запам'ятовування Вашого імені користувача/адреси електронної пошти або паролю і переконайтеся що Ви виходите зі свого облікового запису кожного разу, коли Ви залишаєте комп'ютер. Вам також слід використовувати налаштування конфіденційності, які ми надаємо на нашому сайті\.

Персоналізація (в режимах офлайн та онлайн):

якщо Ви хочете, щоб Ваші Персональні Дані використовувалися для забезпечення індивідуального підходу до Вас та надання Вам таргетованої реклами і контенту, ви можете вказати це. Якщо ви вирішите, що ви більше не хочете отримувати персоналізований досвід від Нестле, Ви можете відмовитися від цього в будь-який час.

Таргетована реклама.

Ми співпрацюємо з рекламними мережами та іншими постачальниками рекламних послуг, які постачають рекламу від Нашого імені і інших не пов'язаних з Нами компаній в Інтернеті. Деякі з цих рекламних оголошень адаптовані до Ваших інтересів на основі інформації, зібраної на сайті турклубу СТуК протягом певного періоду. Ви також можете зупинити збір даних про Ваше місцезнаходження з мобільного пристрою, змінивши налаштування служби визначення місцезнаходження пристрою.

ЗМІНИ В ЦІЙ ПОЛІТИЦІ

Якщо Ми змінимо спосіб обробки Ваших Персональних Даних, ми оновимо цю Політику. Ми залишаємо за собою право в будь-який час вносити зміни до наших підходів до обробки Даних та до цієї Політики, тому просимо Вас постійно перевіряти нашу Політику на предмет будь-яких оновлень чи змін.

ВОЛОДІЛЕЦЬ (КОНТРОЛЕР) ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

ФОП «Павельчук Євген Михайлович» виступає в ролі Володільця (Контролера) Ваших Персональних Даних.
Якщо у вас є питання або коментарі стосовно Нашої Політики або Ви бажаєте подати скаргу щодо дотримання Нами законодавства про захист персональних даних, будь ласка, зв'яжіться з нами:
Телефон: 0 73 434 99 34
Електронна адреса: info@styk.com.ua

Наш Instagram